WR Residence
The client, who are newlyweds, purchased an existing 3-bed- rooms HDB flat in the suburban outskirts of Singapore which was in need of sprucing up to give it a more homely atmosphere. With a limited set of budget, areas to be renovated were carefully selected to give the greatest impact onto the spatial quality of the apartment. Simple yet cost-effective additions such as a series of feature walls in different rooms in combination with recessed light niches, track lighting as well as a carefully selected palette of colours, textures and loose furnitures, help to add a visual anchor in an otherwise non-descript space. As a result, what was initially a cold, hard-edged space has been softened and imbued with a sense of modernity.
Completion:2015
Services:Interior Design
Location:Singapore
Team:Adi Janitra
Photography:Adi Janitra