AW Residence
In collaboration with Mozaic Architects, studio.talk is commissioned to design the interior of AW Residence, or more fondly known as Rumah Awan by the team - a two-storey retreat sited on a lush, sloping site on the hills of Dago in Bandung, West Java. All the living and bedroom spaces have been designed to orientate and maximise the stunning panoramic vantage views overlooking the city of Bandung. The ambience inside has been designed to reflect the client's love for natural materials, most especially timber artifacts and craftmanships. A wall of timber panelling act as a seamless backdrop to the open plan living and entertaining area, camouflaging a powder room, storage area as well as the access to the bedroom upstairs.
Completion:2016
Services:Interior Design
Team:Levina Limanjaya
Photography:Adi Janitra